Dag van de gastouder 2021 Dag van de gastouder 2021. Op de 3de donderdag van de maand september vindt de Dag van de Gastouder plaats. Deze dag staat  geheel in het teken van onze lieve, zorgzame en flexibele gastouders! Zij maken het mogelijk dat ouders met een gerust gevoel naar hun werk kunnen gaan en/of […]

Dag van de gastouder 2021

Dag van de gastouder 2021. Op de 3de donderdag van de maand september vindt de Dag van de Gastouder plaats. Deze dag staat  geheel in het teken van onze lieve, zorgzame en flexibele gastouders! Zij maken het mogelijk dat ouders met een gerust gevoel naar hun werk kunnen gaan en/of kunnen studeren.

Pedagogisch medewerkers zorgen iedere dag met liefde een aandacht voor kinderen uit heel veel gezinnen. Daarmee hebben ze een belangrijke taak bij de opvang en opvoeding van die kinderen. Als waardering voor dit belangrijke werk worden ze eens per jaar extra in het zonnetje gezet op deze dag. Een mooie gelegenheid voor ouders om hier eens bij stil te staan en uw gastouder te verwennen met een extra compliment en cadeautje. Laat uw gastouder weten dat u het zo waardeert dat zij iedere dag voor jullie klaar staat. Gastouderbureau BAZZ & Diana zal haar gastouders natuurlijk zelf ook in het zonnetje zetten. Mocht u het leuk vinden om uw gastouder zelf ook te bedanken dan is donderdag 16 september 2021 hiervoor een ideale gelegenheid. Dit hoeft overigens niet duur te zijn, een mooie tekening of knutsel van uw kind(eren) zal zeker bij uw gastouder in de smaak vallen. Natuurlijk is dit géén verplichting!

Klik hier voor leuke ideeën om jouw gastouder mee te verassen.

Om het vak van gastouder in het zonnetje te zetten heeft Karlijn Peters het boek Charlie een een mooie dag bij de gastouder geschreven. Dit is het enige kinderboek dat gaat over gastouderopvang.

In dit boek lees hoe een opvangdag bij een gastouder eruit ziet. Charlie gaat een dag naar gastouder Anke en beleeft er allerlei peuteravonturen. Leuk om te lezen en te zien wat een gastouder doet. Om voor te lezen als je kindje (binnenkort) naar een gastouder gaat. Of om cadeau te doen aan jouw gastouder! Hoe leuk is het om een boek te krijgen over je eigen vak.

Wij wensen al onze gastouders een fijne Dag van de gastouder 2021.

Afbeelding: Baby photo created by standret – www.freepik.com