Gastouders opgelet! Wij zoeken jou! Gastouders opgelet! Wij zoeken jou! We hebben te maken met een heuse geboortegolf en ook de werkgelegenheid trekt enorm aan. Dit zijn de ingrediënten voor een grote vraag naar gastouders.  Daarom ben jij als gastouder harder nodig dan ooit! Woon jij in de Drechtsteden, Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Bergen op Zoom, […]

Gastouders opgelet! Wij zoeken jou!

Gastouders opgelet! Wij zoeken jou! We hebben te maken met een heuse geboortegolf en ook de werkgelegenheid trekt enorm aan. Dit zijn de ingrediënten voor een grote vraag naar gastouders.  Daarom ben jij als gastouder harder nodig dan ooit! Woon jij in de Drechtsteden, Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Bergen op Zoom, Breda, Tilburg, Capelle aan den Ijssel etc, meld je dan snel aan.

Het gastouderschap is een ideale baan als je graag met een klein groepje kinderen werkt in een huiselijke omgeving. Wanneer je andermans kinderen opvangt, dan zul je merken dat gastouderopvang veel meer is dan alleen op iemands kinderen ‘passen’. Het is een afwisselende en verantwoordelijke baan waarbij je de kinderen begeleidt bij het spelen, ze verzorgt en inspeelt op de ontwikkeling en de behoeftes van het kind. Het is een professioneel beroep waarbij de opvoeding en zorg voor de kinderen centraal staat en het contact met ouders van groots belang is om een duurzame relatie voor meerdere jaren aan te gaan. Natuurlijk doe je dit niet alleen. De betrokken en ervaren bemiddelingsmedewerkers van Gastouderbureau BAZZ & Diana zullen je hierbij ondersteunen en begeleiden.

Lees ook: De kracht van Gastouderopvang is huiselijkheid en kleinschaligheid.

Het Gastouderschap is vooral een heel dankbaar beroep. De waardering die je van de ouders ontvangt en de liefde van de kinderen. Daar doe je het voor!

Wij zijn dus op zoek naar professionele gastouders die de opvang vanuit hun eigen huis willen organiseren. Samen met jouw vaste bemiddelingsmedewerker ga jij je eigen mini crèche opzetten. Hoe leuk is dat! Lijkt het je leuk om als gastouder te werken, maar doe je dit liever niet vanuit jouw eigen woning? Ook dan kun je uiteraard bij ons terecht.

Gastouders opgelet! Wij zoeken jou!

Lees ook de 10 redenen om nu gastouder te worden.

Herken jij je in onderstaande omschrijving:
• Je hebt veel affiniteit met het werkveld kinderopvang (ervaring/pedagogisch diploma’s)
• Je bent ondernemend, enthousiast en een goede planner;
• Je vindt het een uitdaging om bij te kunnen dragen aan de opvoeding en verzorging van kinderen;
• Je staat open voor het doen van licht huishoudelijke werk;
• Je bent punctueel, verantwoordelijk en flexibel;
• Je bent loyaal en betrouwbaar;
• Je bent minimaal twee dagen per week beschikbaar;

Heb je gèèn diploma? Ook dan kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Heb je interesse maar ook nog een hoop vragen. Download dan nu ons gratis E-Book De Gastouderformule. Alles wat je altijd al wilde weten over gastouder worden staat in dit E-book: De Gastouderformule. Met dit E-book is het gastouderschap binnen jouw handbereik.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 078-6147188 of stuur een e-mail naar info@bazz-en-diana.nl t.n.v. Kitty de Jong.