Onze tarieven

Gastouderbureau BAZZ & Diana

Vindt het belangrijk dat de tarieven zo transparant mogelijk zijn voor alle partijen. Geen omslachtige berekening en achteraf onprettige bijkomstigheden die u er bij op moet tellen maar een all-in tarief.

Wilt u precies weten wat onze tarieven in uw situatie betekenen? Aan de hand van uw benodigde opvanguren stellen wij graag en vrijblijvend een offerte voor u op. Klik hier

Ouders die werken of studeren hebben recht op Kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kinderopvang en is afhankelijk van uw verzamelinkomen. Na jaren van bezuiniging op kinderopvang, krijgen ouders in 2022 relatief hoge percentages aan kinderopvangtoeslag terug. Voor het tweede kind ontvangt u zelfs nog een hoger percentage aan kinderopvangtoeslag.

Wilt u weten wat de Belastingdienst in uw situatie bijdraagt in de kosten? Vul dan aan de hand van uw offerte onderstaande rekentool in. Heeft u vragen of hulp nodig bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag dan zijn de bemiddelingsmedewerkers van Gastouderbureau BAZZ & Diana u graag van dienst!

Afhankelijk van uw verzamelinkomen bedraagt de maximale kinderopvangtoeslag voor gastouderopvang in 2022 € 6,52 per uur per kind.

Tarieven