Onze tarieven

Onze tarieven

Onze tarieven. Gastouderbureau BAZZ & Diana vindt het belangrijk dat de tarieven zo transparant mogelijk zijn voor alle partijen. Wij hanteren een all-in tarief. Dus geen omslachtige berekening of achteraf onprettige bijkomstigheden achteraf. Daarnaast start u met betalen, op het moment dat uw kind daadwerkelijk naar de opvang gaat.

Wilt u precies weten wat onze tarieven in uw situatie betekenen? Aan de hand van uw benodigde opvanguren stellen wij graag en vrijblijvend een offerte voor u op. Klik hier

Goed nieuws!

Ouders die werken of studeren hebben recht op Kinderopvangtoeslag. Dit is een tegemoetkoming in de kinderopvang en is afhankelijk van uw verzamelinkomen. Goed nieuws. Na jaren van bezuiniging op kinderopvang, krijgen ouders in 2023 relatief hoge percentages aan kinderopvangtoeslag terug. Voor het tweede kind ontvangt u zelfs nog een hoger percentage aan kinderopvangtoeslag.

Wilt u weten wat de Belastingdienst in uw situatie bijdraagt in de kosten? Vul dan aan de hand van uw persoonlijke offerte onderstaande rekentool in. Heeft u vragen of hulp nodig bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag dan zijn de bemiddelingsmedewerkers van Gastouderbureau BAZZ & Diana u graag van dienst!

Afhankelijk van uw verzamelinkomen bedraagt de maximale kinderopvangtoeslag voor gastouderopvang in 2023 € 6,73 per uur per kind.

Gratis Kinderopvang?

Al enige tijd gaan er geluiden op dat het kabinet toewerkt naar Gratis Kinderopvang. Dit zijn voornemens, echter de uitwerking en implementatie hiervan, laat nog even op zich wachten. Zodra hier mee over bekend is, zullen wij u hierover verder informeren.

Op de site van De Belastingdienst vindt u alle informatie omtrent kinderopvangtoeslag.

Tarieven