onze gastouders

Onze gediplomeerde (SPW, PABO, pedagogiek) en enthousiaste gastouders bieden uw kind(eren) een afwisselende en leerzame dag in huiselijke sfeer waarbij de eigenheid van het kind voorop staat. Daarnaast wordt de nadruk gelegd op spelenderwijs ontwikkelen. Bij onze zoektocht naar een geschikte gastouder staan uw wensen centraal. Wilt u meer weten over de voordelen van gastouderopvang? Klik dan hier.

Hier vindt u een selectie van onze gastouders. Niet alle gastouders kiezen ervoor om op de website te staan. Mocht de ideale gastouder er nog niet bij zitten, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Mochten we toch geen geschikte gastouder hebben in ons bestand dan gaan we voor u op zoek naar een geschikte gastouder voor uw kind(eren) die aansluit bij uw wensen en verwachtingen.

Gastouder Thérèse in Barendrecht

Mijn naam is Therese Boshoven en ik ben sinds augustus 2002 gastouder. Sinds 1 januari 2014 ben ik voor mezelf begonnen. Met als voordeel dat ik u veel meer kan bieden. Ook als u maar een paar uurtjes per maand nodig heeft. Op www.facebook.com/DikkeKnuff zet ik alle foto’s, zodat ouders een indruk hebben wat er allemaal gebeurt zo […]

Gastouder Esther in Zwijndrecht

Beste ouders/ verzorgers Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Esther Kraamer 35 jaar en woon in Zwijndrecht. Eind 2015 ben ik begonnen als gastouder, hiervoor werkte ik als pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf. De liefde voor kleine kinderen is altijd al geweest. Diverse oppas adresjes die ik heb gehad. En nu bijna 6 […]

Gastouder Samantha in Dordrecht (Crabbehof)

Ik ben Samantha en ik ben de trotse gastouder achter De Wollepluis-konijntjes. Ik bied kleinschalige en knusse opvang waar veiligheid en vertrouwen de basis vormen voor een liefdevolle opvang. Ik maak daarbij gebruik van elementen uit het natuurlijk ouderschap. We zijn veel buiten in de tuin en spelen daar met onze “natuurlijke” zandbak, laten we […]

Gastouder Esther in Tilburg – Koolhoven

Gastouder Esther in Tilburg – Koolhoven Hoi allemaal! Ik ben Esther, moeder van 3 inmiddels al grote knullen en sinds 7 jaar gastouder. Ik heb ontwikkelingspsychologie gestudeerd en ik heb een pedagogische achtergrond. Ik vind het heerlijk om de hele dag kinderen om me heen te hebben, van klein tot groot! Ik ben een actieve, […]

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar jou! Lijkt het je leuk om als gastouder te werken, maar doe je dit liever niet vanuit jouw eigen woning? Lees dan snel verder… Voor verschillende gezinnen in o.a. de Drechtsteden en Rotterdam zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste en ondernemende gastouders/nanny’s die de opvang bij de gezinnen […]

H.I. Ambacht Witte de Withstraat

Sabrina, Beste ouders in H.I.Ambacht en omgeving, Mijn naam is Sabrina van Rosmalen. Ik ben 25 jaar oud, getrouwd met Stephan en wij hebben 2 dochters, Zoë en Laure. Ik heb 4 jaar in het basisonderwijs gewerkt, dus ervaring met het werken met kinderen heb ik. Ik woon in Hendrik Ido Ambacht, in een kinderrijke [...]

H.I. Ambacht (Van Renesseborch)

Janneke, Mijn naam is Janneke Moerman, 36 jaar, en moeder van 5 prachtige dochters, geboren tussen 2001 en 2015. Mijn man Johannes is vrachtwagenchauffeur, en dus vooral onderweg naar... Sinds mijn oudste dochter 2 is, ben ik gastouder, nu al ruim 12 jaar. Gastouderopvang is de ideale manier van kleinschalige opvang, met voor uw kind [...]

Dordrecht Sumatrastraat

Marieke, Ik ben Marieke Lakerveld, getrouwd met mijn held, Max en gediplomeerd gastouder bij Juffie Uil. Op de Sumatrastraat in Dordrecht verzorg ik kleinschalige, huiselijke opvang aan kinderen van 0 - 4 jaar. Juffie Uil gastouderopvang heeft als doel kinderen veel ruimte en een stimulerende omgeving aan te bieden. Respect voor mens, dier en plant [...]

Dordrecht P. Margrietstraat

Gastouder Charythe Beste ouders, Mijn naam is Charythe en ik ben 40 jaar oud. Ik werk sinds mijn 18de met kinderen. Ervaringen heb ik opgedaan in de kinderopvang als groepsleidster van kinderen in de leeftijd 0 t/m 12 jaar. Ik ben in het bezit van een SPW3 diploma! Sinds 2000 werk ik met veel plezier [...]

Dordrecht Cornelis Evertsenstraat

Mijn naam is Aya en ik ben verzot op kinderen! Ik ga graag naar buiten en ik vind het heerlijk als de kinderen met goed speelgoed spelen. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen met leeftijdgenootjes kunnen spelen. Dus vind ik het belangrijk dat er steeds 4 of 5 kinderen bij mij thuis zijn, Opvang [...]

Tante Car uit Barendrecht

Mijn naam is Carmen, ik heb een landelijk erkende, kleinschalige kinderopvang Tante Car in huiselijke sfeer voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ik heb langdurig ervaring binnen met gastouderopvang en ik heb vele ouders naar tevredenheid kunnen faciliteren. Ik vang uw kind graag liefdevol op. Er is aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. [...]