De Gastouderformule

De Gastouderformule: Alles wat je altijd al wilde weten over gastouder worden. Met dit E-book nemen we je stap voor stap mee in de wondere wereld van de Gastouderopvang. Want waar moet je beginnen als je gastouder wilt worden? Alles komt aan bod in De Gastouderformule. Het is informatief en interactief. We behandelen de belangrijkste onderwerpen aan de hand van concrete casussen en afwisselende opdrachten.

Als je dit E-book in handen hebt, ben jij klaar voor de stap naar het gastouderschap.

Ben je geïnteresseerd in het gastouderschap en wil je weten of het echt bij je past? Of heb je nog veel vragen? Wil je meer weten over de financiële kant van dit werk? Of ben je benieuwd wat voor aanpassingen je in huis moet doen? Wil je weten welke documenten je nodig hebt? Je vindt het allemaal terug in ‘De Gastouderformule’. Met dit E-Book krijg je antwoord op al je vragen.

Ben je klaar om de stap naar gastouderschap te nemen? Download dan nu gratis ‘De Gastouderformule’. Ons bellen  of mailen voor meer informatie mag altijd. Neem contact met ons op via e-mail: info@bazz-en-diana.nl of bel naar: 078-6147188. Dan helpen wij jou verder op weg.

DE GASTOUDERFORMULE

Alles wat je altijd al wilde weten over gastouder worden staat in dit E-book: De Gastouderformule. Met dit E-book is het gastouderschap binnen jouw handbereik.

De Gastouderformule is bijzonder omdat we alle vragen die in de loop der jaren dóór gastouders zijn gesteld nu vóór gastouders op papier zijn gezet. Omdat wij zelf ook jarenlang als gastouder hebben gewerkt en meer dan 10 jaar ervaringen hebben als o.a. bemiddelingsmedewerkers hebben wij een volledig e-book kunnen ontwikkelen die alle ins en outs over het gastouderschap prijsgeeft.

Krijg met dit gratis E-book antwoorden op:

•Word ik Nanny of gastouder?
• Welke diploma-eisen zijn er?
• Aan welke eisen moet mijn huis voldoen?
• Volg het stappenplan: hoe word ik gastouder?
• Wat ga ik verdienen?
• Wat is het verschil tussen freelancer of zelfstandig gastouder (ZZP)?