Gastoudercentrale

Voor een complete dienstverlening werkt Gastouderbureau BAZZ & Diana samen met De Gastoudercentrale. Dit is een onafhankelijke serviceorganisatie die ouders en gastouders extra voordelen biedt.

Door de samenwerking met De Gastoudercentrale helpen we gastouders om meer inkomsten uit gastouderopvang te verwerven. Als gastouder bespaart u op de kosten van een boekhouder en uw vrije opvangplaatsen zijn sneller ingevuld. Als vraagouder bent u ervan verzekerd dat de wettelijke regels worden nageleefd, zodat u zeker bent van de ontvangen kinderopvangtoeslag.

 

De dienstverlening van De Gastoudercentrale bestaat onder andere uit:

Gastoudercentrale

Een toegankelijke gastoudermarktplaats.

Door het online plaatsen van vrije opvangplaatsen komen gastouder en ouder eenvoudig met elkaar in contact.

Een betrouwbare kassiersfunctie.

De betalingen verlopen veilig en snel via Stichting Derdengelden Gastouderopvang. De Gastoudercentrale verwerkt alle betalingen via een rekening bij deze stichting. Zo worden betalingen nooit onderdeel van een eventueel kastekort of faillissement. Betalingen van ouders komen altijd bij de gastouder terecht.

Efficiënt debiteurenbeheer.

De kredietwaardigheid van de ouder wordt gecontroleerd om op voorhand het betalingsrisico in te schatten. Bij wanbetaling is de gastouder verzekerd van herinnerings-, aanmanings- en incassotrajecten. Daardoor is het risico dat ouders rekeningen niet betalen zo klein mogelijk.

Complete Opvangapp.

Ouders en gastouders hebben altijd en overal zicht in hun gastouderadministratie met onder andere facturen, betalingen, registraties, contracten en documenten. In een handomdraai registreert de gastouder uren, onkosten en bedrijfskosten. De ouder heeft online eenvoudig de bewijzen voor de kinderopvangtoeslag bij de hand.

Belastingdienstproof’.

Met de totale overzichten bewijst de gastouder makkelijker dat hij/zij minder inkomstenbelasting hoeft te betalen. Door het tijdig en correct aanleveren van de jaaropgaves bij de Belastingdienst, wordt de kans op controle van de kinderopvangtoeslag bij de ouder verkleind.

Een uitgebreide gastouderverzekering.

De gastouder is tijdens de werkzaamheden aanvullend verzekerd door de collectieve aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering.

Veilige systemen.

De veiligheid wordt gewaarborgd door investeringen in nieuwe technologieën, back-ups en bescherming.

Assistentie in geval van afwezigheid.

Zijn wij er even niet, dan kunnen gastouders en ouders altijd bij De Gastoudercentrale terecht met vragen. Zij verzorgen de back-up functie.

Een professionele helpdesk.

De Gastoudercentrale staat vijf dagen per week paraat voor ouders, gastouders en voor ons als gastouderbureau. Zij zijn dé vraagbaak.

Kijk voor meer informatie over De Gastoudercentrale en haar werkzaamheden op degastoudercentrale.nl