Wij zijn op zoek naar jou! Lijkt het je leuk om als gastouder te werken, maar doe je dit liever niet vanuit jouw eigen woning? Lees dan snel verder… Voor verschillende gezinnen in o.a. de Drechtsteden en Rotterdam zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste en ondernemende gastouders/nanny’s die de opvang bij de gezinnen […]

Wij zijn op zoek naar jou!

Lijkt het je leuk om als gastouder te werken, maar doe je dit liever niet vanuit jouw eigen woning? Lees dan snel verder…

Voor verschillende gezinnen in o.a. de Drechtsteden en Rotterdam zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste en ondernemende gastouders/nanny’s die de opvang bij de gezinnen thuis willen verzorgen.

Als gastouder/nanny verzorg jij de opvang in de woning van het gezin en vorm je de spil tussen het gezin en de kinderen. Tijdens de afwezigheid van de ouders draag jij er zorg voor dat alle dagelijkse activiteiten (school, peuterspeelzaal eetmomenten, sporten e.d.) gewoon kunnen doorlopen terwijl de ouders/verzorgers aan het werk/studeren zijn. Ouders moeten op jou kunnen bouwen en rekenen en weten dat hun kind(eren) en hun woning in goede handen zijn bij jou.

Herken jij je in onderstaande omschrijving:
• Je hebt veel affiniteit met het werkveld kinderopvang (ervaring/pedagogisch diploma’s)
• Je bent ondernemend, enthousiast en een goede planner;
• Je vindt het een uitdaging om bij te kunnen dragen aan de opvoeding en verzorging van kinderen;
• Je staat open voor het doen van licht huishoudelijke werk;
• Je bent punctueel, verantwoordelijk en flexibel;
• Je bent loyaal en betrouwbaar;
• Je bent minimaal twee dagen per week beschikbaar;

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 078-6147188 of stuur een e-mail naar info@bazz-en-diana.nl t.n.v. Kitty de Jong.

Wij kijken uit naar jouw reactie.

Hartelijke groet,

Team Gastouderbureau
BAZZ & Diana

Bazz & diana logo

Opmerkingen (45)

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.