Wij wensen jullie prettige feestdagen toe Wij wensen jullie prettige feestdagen toe. De feestdagen staan voor de deur. Kaarsjes binnen aan, lantaarn buiten. Warme chocolademelk met slagroom, kerstboom in de woonkamer, tijd voor elkaar, eten met elkaar, het nieuwe jaar vieren met oliebollen en vuurwerk en verwonderd zijn over wat 2023 zal gaan brengen. In […]

Wij wensen jullie prettige feestdagen toe

Wij wensen jullie prettige feestdagen toe. De feestdagen staan voor de deur. Kaarsjes binnen aan, lantaarn buiten. Warme chocolademelk met slagroom, kerstboom in de woonkamer, tijd voor elkaar, eten met elkaar, het nieuwe jaar vieren met oliebollen en vuurwerk en verwonderd zijn over wat 2023 zal gaan brengen.

Free photo little girl near christmas trre

In verband met de kerstvakantie zijn wij gesloten van 24 december 2022 t/m 8 januari 2023. Wij zijn enkel telefonisch bereikbaar in geval van spoed. Indien zich een spoedsituatie voordoet, neem dan uitsluitend contact op met uw eigen bemiddelingsmedewerker (zie telefoonnummers onder dit bericht).

Heeft u een vraag met betrekking tot het betalingsverkeer of facturatie dan kunt u via www.opvangapp.nl inloggen in uw digitale omgeving en daar de status van uw betaling volgen.

Komt u er onverhoopt toch niet uit dan kunt u altijd contact opnemen met de Gastoudercentrale op telefoonnummer 0413-350330.

Nieuwe ouders

Bent u nieuw bij BAZZ & Diana en kunt u niet wachten tot 9 januari 2023. U kunt zich dan alvast inschrijven via de Website of boek alvast een afspraak in voor het nieuwe jaar. Wij nemen in de tweede week van januari zo spoedig mogelijk contact met u op!

Tips voor de feestdagen:

  1. De Dordtse decemberdagen, waaronder dwaalspoor is echt een aanrader! De historische binnenstad is verlicht middels projectoren met tal van mooie afbeeldingen. Gratis voor jong en oud.
  2. De Winter Efteling is een aanrader;
  3. Ga naar de lokale bibliotheken voor tal van activiteiten;
  4. Kijk een leuke kerstfilm op de bank of in de bioscoop;
  5. Bezoek een schaatsbaan in de buurt.

Voor alle overige vragen staan wij u op maandag 9 januari graag weer te woord. Namens Gastouderbureau BAZZ & Diana wensen wij jullie nogmaals prettige feestdagen toe.

Bron: Dordtsedecemberdagen.nl; afbeelding: Image by prostooleh on Freepik