Wij bemiddelen nu ook in Hoogvliet en omstreken! Het team van Gastouderbureau BAZZ & Diana breidt steeds verder uit en bemiddelt vanaf heden ook in Hoogvliet. Heeft u opvang nodig voor uw kind(eren) of zou u graag als gastouder willen werken? Lees dan snel verder. Natascha Jansen, de bemiddelingsmedewerker van Hoogvliet, bemiddelt u graag in […]

Wij bemiddelen nu ook in Hoogvliet en omstreken! Het team van Gastouderbureau BAZZ & Diana breidt steeds verder uit en bemiddelt vanaf heden ook in Hoogvliet. Heeft u opvang nodig voor uw kind(eren) of zou u graag als gastouder willen werken? Lees dan snel verder.

Natascha Jansen, de bemiddelingsmedewerker van Hoogvliet, bemiddelt u graag in Hoogvliet e.o. Op het moment dat u opvang zoekt voor uw kind(eren) dan neemt Natascha graag uitgebreid de tijd voor u om uw wensen en verwachtingen m.b.t. de gastouder in kaart te brengen zodat zij op zoek kan gaan naar de ideale opvangsituatie voor u en uw gezin. Gastouderopvang is immers maatwerk en iedere opvangvraag is uniek. Wij denken graag met onze ouders mee en streven ernaar om de best mogelijke match te realiseren.

Maar ook als u gastouder wilt worden, nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat u z.s.m. aan de slag kunt gaan als gastouder. Zo heeft u wellicht vragen over de opleidingseisen of zou u meer willen weten over de eisen waar uw woning aan moet voldoen. Voordat u aan de slag kunt gaan als gastouder dient u immers nog wel aan een aantal zaken te voldoen, waaronder aan de eisen van de GGD. Meer informatie over het gastouderschap.

Bent u nieuwsgierig geworden over wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 078-6147188 of schrijf u vrijblijvend in via ons inschrijfformulier en dan hoort u snel van ons. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u niet in Hoogvliet woont maar in een van de andere regio’s waar wij bemiddelen.

Voor ons is een persoonlijke benadering essentieel in het contact met onze vraag- en gastouders. Vanwege de Corona-maatregelen zal het contact vooral digitaal/telefonisch plaatsvinden en helaas niet op locatie, dus bij u thuis, plaatsvinden. Dit neemt niet weg dat onze inspanningen onveranderd zullen blijven en geen afbreuk zal doen aan de kwaliteit die wij leveren.

 

Opmerkingen (5)

  • gateio
    gateio

    Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

  • gateio
    gateio

    The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.