Pedagoog op wielen - logo

Gastouderbureau BAZZ & Diana heeft speciaal voor onze gastouders De pedagoog op wielen ontwikkeld. Want waarom alleen doen als het ook samen kan?

Ieder kind is uniek, iedere situatie is uniek. Dit kan ervoor zorgen dat jouw aanpak bij het ene kind goed werkt terwijl dit bij het andere kind juist niet lijkt aan te slaan.

Als gastouder draag je dagelijks bij aan de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Vaak gaat dit als vanzelf en loopt jouw gastouderopvang als een trein. Soms zijn er echter opvoedsituaties waar geen pasklaar antwoord op is en loop je ondanks jouw vele jaren ervaring soms toch tegen een bepaalde situatie aan waarin je even niet meer weet hoe je dit moet aanpakken

Ieder kind is uniek, iedere situatie is uniek. Dit kan ervoor zorgen dat jouw aanpak bij het ene kind goed werkt terwijl dit bij het andere kind juist niet lijkt aan te slaan. Om deze reden introduceert Gastouderbureau BAZZ & Diana speciaal voor onze gastouders De pedagoog op wielenWant waarom alleen doen als het ook samen kan?

De meest voorkomende situaties waarbij onze hulp wordt ingeroepen:

Kind heeft driftbuien en moeite met het reguleren van emoties;

Agressief gedrag (slaan en bijten van andere kinderen);

Kind wil niet eten;

Problemen met de spraak- taalontwikkeling;

Moeite met nieuwe situaties;

(Faal)angst en onzekerheid bij het kind;

Slaapproblemen;

Zindelijkheidsproblematiek;

Ongehoorzaamheid;

Scheidingsangst;

 

Mocht jouw opvoedprobleem er niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Wie zijn wij: Wij zijn Wendy van Gink & Kitty de Jong en hebben veel ervaring opgedaan in het onderwijs en kinderopvang. Met onze studies PABO/Pedagogiek op zat en een scala aan ervaring komen wij bij jou op locatie om je uit de brand te helpen.