Onze gastouders verwelkomen u graag in 2022. Onze gastouders verwelkomen u graag in 2022. Wij hebben verschillende gastouders die nog beschikbare plekjes hebben om uw kind(eren) liefdevol op te vangen. Bij onze gastouders zijn uw kinderen in goede handen. Dordrecht – Onze lieve gastouder Samantha woont aan de Zuidendijk en heeft nog plek op maandag […]

Onze gastouders verwelkomen u graag in 2022.

Onze gastouders verwelkomen u graag in 2022. Wij hebben verschillende gastouders die nog beschikbare plekjes hebben om uw kind(eren) liefdevol op te vangen. Bij onze gastouders zijn uw kinderen in goede handen.

Dordrecht

– Onze lieve gastouder Samantha woont aan de Zuidendijk en heeft nog plek op maandag en twee plekjes op donderdag. Samantha heeft een fijne achtertuin met konijnen en besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van kinderen en het samenspelen.

– Onze ervaren gastouder Maira uit Wielwijk heeft nog verschillende plekjes van maandag tot en met vrijdag. Maira denkt graag met u mee en is al heel lang gastouder. Ze heeft een aparte speelkamer voor de kinderen waar ze in een veilige en educatieve omgeving zich kunnen ontwikkelen.

– Onze zorgzame gastouder Monique uit Sterrenburg heeft nog verschillende plekjes op maandag t/m donderdag. Monique verzorgt zowel dagopvang als BSO.

– Onze spontane gastouder Joyce uit Sterrenburg heeft vanaf maart 2022 voor vijf dagen per week plek. Zij is erg flexibel en denkt graag met u mee.

– Onze geduldige en lieve gastouder Joyce uit Reeland heeft nog plekjes op de maandag, dinsdag en donderdag. Joyce heeft veel ervaring en heeft veel oog voor de pedagogische kwaliteit van de opvang.

– Onze flexibele gastouder Aisia vangt kinderen 7 dagen in de week op in haar eigen woning. De kinderen kunnen bij haar heerlijk spelen. Aisia heeft nog plek op alle dagen.

– Onze ervaren gastouder Kudret woont in de wijk Crabbehof. Kudret heeft een mooie aanbouw waar de opvang voornamelijk plaats vind, er is voldoende speel- en spel aanbod. Kudret heeft nog plekjes vrij op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Zwijndrecht

– Onze ondernemende gastouder Isabel heeft nog plek op maandag tot en met vrijdag. Zij woont in een ruime woning en heeft de luxe van een speeltuin voor de woning. Hier hoeven uw kinderen zich niet te vervelen.

– Onze zorgzame gastouder Linda heeft plek op dinsdag tot en met vrijdag. Ze gaat veel met de kinderen naar buiten en besteedt veel aandacht aan alle ontwikkelingsgebieden.

Breda

– Onze zeer ervaren gastouder Pam uit Breda (Gageldonk) vangt kinderen van 0-12 jaar op. Zij heeft op ma-di-do-vr nog plekjes vrij.

Ottoland

– Onze startende gastouder Henrieke uit Ottoland heeft op alle dagen nog plek. Zij vangt de kinderen op in hun mooie boerderij in een heerlijke rustige en natuurlijke omgeving. Hier kan uw kind zich kostelijk vermaken en heerlijk ravotten.

Tilburg

– Onze professionele gastouder Esther uit Tilburg (koolhoven) heeft nog een plek vrij op de woensdag. Zij onderneemt veel leuke activiteiten met de kinderen en volgt hen in hun eigen ontwikkeling.

Mijnsheerenland

– Onze creatieve gastouder Monique uit Mijnsheerenland heeft nog alle dagen plek. Zij is een spontane en zorgzame dame die geniet van het werken met kinderen.

– Onze pedagogisch onderlegde gastouder Sacha start in maart met haar Gastouderopvang. Ze heeft altijd voor de klas gestaan en kiest nu bewust voor het Gastouderschap. Zij wil het ‘Natuurlijk ouderschap’ verwerken in haar opvang.

Numansdorp

– Onze enthousiaste gastouder Alana uit Numansdorp heeft nog een plekje vrij op de vrijdag. Zij ontvangt de kinderen in een huiselijke sfeer en onderneemt leuke activiteiten met hen.

Rotterdam

– Mingery is een startende, ondernemende gastouder met ruime openingstijden, zij woont in de wijk Zuidwijk. Zij kijkt goed naar wat het kind nodig heeft en verzorgd ook nog eens warme maaltijden voor de kinderen. Mingery heeft op maandag tot vrijdag nog plek voor 3 nieuwe kindjes.

– Onze gastouder Hatice woont in de wijk Beverwaard, zij is een liefdevolle gastouder die dol is op de kinderen. Door het spel- en speel aanbod kan ieder kindje op zijn of haar eigen tempo ontwikkelen.

Barendrecht

– Onze ervaren gastouder Carmen uit Barendrecht heeft nog plek op de dinsdag. Deze liefdevolle gastouder vangt uw kind op in een fijne, huiselijke sfeer.

– Onze lieve gastouder Filomena heeft nog een paar plekjes vrij. Op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag kun je nog bij haar terecht. Ze heeft de begane grond volledig ingericht voor de opvang van kinderen. Hierdoor hoeft uw kind zich geen seconden te vervelen. Filomena besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van kinderen en heeft veel spelmateriaal.

Hendrik-Ido-Ambacht

– Onze zorgzame en creatieve gastouder Cheralee woont in het centrum van Hendrik-Ido-Ambacht en heeft nog 2 plekjes vrij op de donderdag voor kindjes vanaf 1 jaar. Cheralee verzorgt naast dagopvang ook BSO opvang.

– Onze gastouder Farah is een liefdevolle gastouder in de nieuwbouwwijk De Volgenlanden, Farah heeft nog plekjes vrij in overleg. Deze lieve gastouder verzorgd dagopvang.

Hardinxveld-Giessendam

– Onze ondernemende en creatieve gastouder Samantha woont in Boven Hardinxveld. Zij is creatief en gaat er graag op uit met de kinderen. Naast dagopvang is BSO opvang ook mogelijk voor kinderen van obs De Driemaster locatie Pietersweer. Samantha heeft nog plek op maandag, donderdag en vrijdag.

Gorinchem

– Souad is onze lieve gastouder met een mooie, ruime tuin waar de kinderen heerlijk in kunnen spelen, Souad woont in de wijk Lingewijk. Vrije plekjes in overleg.

 

Bent u op zoek naar een gastouder maar staat uw wijk/woonplaats er niet tussen. Informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Ben je nog geen gastouder maar lijkt het je leuk om als gastouder aan de slag te gaan? Klik dan hier voor ons gratis E-Book ‘De Gastouderformule’. Alles wat je altijd al wilde weten over gastouderopvang.

Onze gastouders verwelkomen u graag in 2022.