Nieuwe versie beslisboom 7-7-2022 Er is een nieuwe beslisboom voor de kinderopvang, die geldt voor kinderen van alle leeftijden. Er is ten opzichte van de vorige beslisboom alleen een extra stap toegevoegd voor de 0- tot en met 3-jarigen. De beslisboom is een vertaling van de richtlijnen van het RIVM, voor de kinderopvang. Hij wordt […]

Nieuwe versie beslisboom 7-7-2022

Er is een nieuwe beslisboom voor de kinderopvang, die geldt voor kinderen van alle leeftijden. Er is ten opzichte van de vorige beslisboom alleen een extra stap toegevoegd voor de 0- tot en met 3-jarigen. De beslisboom is een vertaling van de richtlijnen van het RIVM, voor de kinderopvang. Hij wordt steeds aangepast, wanneer er vernieuwde regelgeving is.

De nieuwe beslisboom kun je hier downloaden.

 

Corona in najaar en winter: 4 scenario’s voor de kinderopvang. De ministerraad heeft ingestemd met de sectorplannen Covid-19 voor kinderopvang en onderwijs. Kinderopvangorganisaties kunnen dus vanaf nu draaiboeken maken voor een eventuele coronagolf in najaar en winter. De insteek: de opvang blijft open. Lees hier verder over deze plannen.