Na 8 jaar oudercommissie neemt Jolande afscheid  Na 8 jaar oudercommissie neemt Jolande afscheid. Na 8 mooie jaren neemt Jolande afscheid van BAZZ & Diana en zal zij ook geen rol meer vervullen in de oudercommissie. Lieve Jolande, we gaan jouw inzet, betrouwbaarheid, enthousiasme, betrokkenheid en van tijd tot tijd jouw kritische noot enorm missen. […]

Na 8 jaar oudercommissie neemt Jolande afscheid 

Na 8 jaar oudercommissie neemt Jolande afscheid. Na 8 mooie jaren neemt Jolande afscheid van BAZZ & Diana en zal zij ook geen rol meer vervullen in de oudercommissie. Lieve Jolande, we gaan jouw inzet, betrouwbaarheid, enthousiasme, betrokkenheid en van tijd tot tijd jouw kritische noot enorm missen. Dankjewel Jolande voor alles dat je voor ons al die jaren hebt betekend voor de oudercommissie.

8 jaar oudercommissie

Jolande is in totaal 8 jaren lang onderdeel geweest van de oudercommissie en hiermee is zij de enige ouder die zoveel jaren actief is geweest voor de oudercommissie via Gastouderbureau BAZZ & Diana.

Lees hier op de site van boink.info wat de oudercommissie is en doet.

Nieuw lid oudercommissie 

Vanwege het vertrek van Jolande, zijn wij op zoek naar een nieuw lid voor de oudercommissie. We hopen dat we u enthousiast kunnen maken om deel te nemen aan de oudercommissie. U oefent dan nog meer invloed uit op het verbeteren van de dienstverlening van Gastouderbureau BAZZ & Diana.

De oudercommissie komt ongeveer vier keer per jaar bij elkaar (kan ook telefonisch/ digitaal) om mee te denken en mee te praten over o.a. de volgende onderwerpen:

  • GGD Inspectie
  • Tarieven
  • Dag van de Gastouder
  • Uitvoering van de wetgeving rondom kinderopvang
  • Thema-avonden
  • Pedagogisch Beleid

Dit alles om de belangen van de kinderen en hun ouders te behartigen om zo tot kwalitatief goede Gastouderopvang te komen. Wij zien de feedback en input van onze ouders dan ook als een waardevolle aanvulling op ons beleid en visie. U heeft als oudercommissielid dan ook een stem binnen onze organisatie.

Bent u enthousiast geworden na het lezen van het bericht, dan kunt u zich uiteraard vrijblijvend aanmelden via info@bazz-en-diana.nl of neem telefonisch contact op voor meer informatie.

Let op: ‘Alleen ouders aangesloten bij BAZZ & Diana kunnen lid worden van de oudercommissie’.

Bron: boink.info