Sinds 8 jaar hebben wij “onze Joke” aan huis voor onze kindjes. De switch van werk waarbij ik op zeer regelmatige basis in het buitenland zou zitten bracht ons ertoe om de perfecte Mary Poppins te vinden

Na een uitgebreide zoektocht zijn we bij Onze Joke uitgekomen en hebben wij haar met maandelijkste bemiddeling van Bazz “in dienst genomen”.

Sinds een aantal maanden is Bazz overgenomen en heet het nu Bazz en Diane. Voor onze kindjes (inmiddels bijna 16, 13 en 9) geen verschil merkbaar.
Joke heeft in de tussentijd al meerdere informatie avonden gehad en binnenkort moet zij weer op voor haar EHBO examen, wat ook weer door Bazz en Diane geïnitieerd wordt.

Voor ons als ouders zijn vooral de korte lijntjes erg prettig. Wij hebben vanwege wat omstandigheden nogal wat aanpassingen nodig in de administratieve verwerkingen. Nadat ik hier uitgebreid telefonisch met Diane over gesproken had, zijn deze aanpassingen door gevoerd en hebben we bepaalde zaken goed op kunnen lossen.

Lang verhaal geworden maar waar het eigenlijk op neer komt is dat ik zeer tevreden ben over Bazz en Diana door het feit dat zij goed voor Onze Joke zijn en voor ons klaar staan wanneer we het nodig hebben.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht)