Dit jaar vindt de kinderboekenweek plaats van 2 tot en met 13 oktober. Met als thema: ‘Reis mee’ waarin voertuigen centraal staan. Dit thema spreekt enorm tot de verbeelding en het is leuk om dit thema aan allerlei ander leuke activiteiten te koppelen (een reis met de trein, waterbus of de fiets). Het lezen staat […]

Dit jaar vindt de kinderboekenweek plaats van 2 tot en met 13 oktober. Met als thema: ‘Reis mee’ waarin voertuigen centraal staan. Dit thema spreekt enorm tot de verbeelding en het is leuk om dit thema aan allerlei ander leuke activiteiten te koppelen (een reis met de trein, waterbus of de fiets). Het lezen staat natuurlijk wel centraal! Met welk voertuig verras jij je (gast)kinderen en welke leuke boeken sluiten hier op aan? Ontdek de ruimte met een raket, beleef avonturen op een cruiseschip, verken een land tijdens een roadtrip, trek rond met een tractor en zeil de wereld rond op een catamaran. Met een boek kun je elke reis maken die je wilt.

De plaatselijke bibliotheek organiseert allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Houd de plaatselijke bibliotheek dan ook goed in de gaten.

Veel leesplezier tijdens de kinderboekenweek!

 

Loading comments...