onze gastouders

Onze gediplomeerde (SPW, PABO, pedagogiek) en enthousiaste gastouders bieden uw kind(eren) een afwisselende en leerzame dag in huiselijke sfeer waarbij de eigenheid van het kind voorop staat. Daarnaast wordt de nadruk gelegd op spelenderwijs ontwikkelen. Bij onze zoektocht naar een geschikte gastouder staan uw wensen centraal. Wilt u meer weten over de voordelen van gastouderopvang? Klik dan hier.

Hier vindt u een selectie van onze gastouders. Niet alle gastouders kiezen ervoor om op de website te staan. Mocht de ideale gastouder er nog niet bij zitten, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Mochten we toch geen geschikte gastouder hebben in ons bestand dan gaan we voor u op zoek naar een geschikte gastouder voor uw kind(eren) die aansluit bij uw wensen en verwachtingen.

Dordrecht Albardaplantsoen 1

Beste ouders, Mijn naam is Sylvia (03-1978). Ik hou van kinderen en wil dat de kinderen zich thuis kunnen voelen. Website www.gastouder-sylvia-crabbehof.nl Opvang alle weken, alleen vakantieperiode in overleg Leeftijdscategorie 0-13 jaar EHBO aan kinderen Behaald Eigenschappen Enthousiast, goed inlevingsvermogen, flexibel, actief met de kinderen bezig Opleiding HAVO, MBO-2 Helpende Zorg en Welzijn, Geregistreerd in [...]

Tante Car uit Barendrecht

Mijn naam is Carmen, ik heb een landelijk erkende, kleinschalige kinderopvang  in huiselijke sfeer voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ik heb langdurig ervaring binnen met gastouderopvang en ik heb vele ouders naar tevredenheid kunnen faciliteren. Ik vang uw kind graag liefdevol op. Er is aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Normen en [...]

Dordrecht Cornelis Evertsenstraat

Mijn naam is Aya en ik ben verzot op kinderen! Ik ga graag naar buiten en ik vind het heerlijk als de kinderen met goed speelgoed spelen. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen met leeftijdgenootjes kunnen spelen. Dus vind ik het belangrijk dat er steeds 4 of 5 kinderen bij mij thuis zijn, Opvang [...]

Dordrecht P. Margrietstraat

Gastouder Charythe Beste ouders, Mijn naam is Charythe en ik ben 40 jaar oud. Ik werk sinds mijn 18de met kinderen. Ervaringen heb ik opgedaan in de kinderopvang als groepsleidster van kinderen in de leeftijd 0 t/m 12 jaar. Ik ben in het bezit van een SPW3 diploma! Sinds 2000 werk ik met veel plezier [...]

Dordrecht Sumatrastraat

Marieke, Ik ben Marieke Lakerveld, getrouwd met mijn held, Max en gediplomeerd gastouder bij Juffie Uil. Op de Sumatrastraat in Dordrecht verzorg ik kleinschalige, huiselijke opvang aan kinderen van 0 - 4 jaar. Juffie Uil gastouderopvang heeft als doel kinderen veel ruimte en een stimulerende omgeving aan te bieden. Respect voor mens, dier en plant [...]

H.I. Ambacht (Van Renesseborch)

Janneke, Mijn naam is Janneke Moerman, 36 jaar, en moeder van 5 prachtige dochters, geboren tussen 2001 en 2015. Mijn man Johannes is vrachtwagenchauffeur, en dus vooral onderweg naar... Sinds mijn oudste dochter 2 is, ben ik gastouder, nu al ruim 12 jaar. Gastouderopvang is de ideale manier van kleinschalige opvang, met voor uw kind [...]

H.I. Ambacht Witte de Withstraat

Sabrina, Beste ouders in H.I.Ambacht en omgeving, Mijn naam is Sabrina van Rosmalen. Ik ben 25 jaar oud, getrouwd met Stephan en wij hebben 2 dochters, Zoë en Laure. Ik heb 4 jaar in het basisonderwijs gewerkt, dus ervaring met het werken met kinderen heb ik. Ik woon in Hendrik Ido Ambacht, in een kinderrijke [...]

Zwijndrecht (afslag)

Esther, Mijn naam is Esther Kraamer 31 jaar en woon in Zwijndrecht vlak bij het station. Ik ben nu anderhalf jaar Gastouder, hiervoor heb ik 8 jaar bij een kinderdagverblijf op verschillende groepen gewerkt, baby's, dreumes, peuter en zelfs bso. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en te ondernemen. Zowel binnen als [...]

Love4kiddos

Mijn naam is Tamara van Ham-Kaya en ik heb ervoor gekozen om een dagopvang aan huis te gaan openen onder de naam Love4kiddos. Na een carrière als politieagente en accountmanager heb ik besloten om een opleiding HBO professionele jeugdzorg te gaan doen en mijn leven een andere draai te gaan geven. Mijn hart gaat uit [...]