Sabrina,

Beste ouders in H.I.Ambacht en omgeving,
Mijn naam is Sabrina van Rosmalen. Ik ben 25 jaar oud, getrouwd met Stephan en wij hebben 2 dochters, Zoë en Laure. Ik heb 4 jaar in het basisonderwijs gewerkt, dus ervaring met het werken met kinderen heb ik. Ik woon in Hendrik Ido Ambacht, in een kinderrijke buurt met een speeltuintje voor de deur. Verder hebben wij een schommel en een trampoline in de tuin, dus bij mooi weer, ga ik graag buiten spelen met de kinderen. Ook voorlezen, samen zingen, spelletjes doen en knutselen/kleuren, vind ik belangrijk om met kinderen te doen. Dus bent u op zoek naar een enthousiaste gastouder voor uw kind(eren)? Neem dan contact met mij op om kennis te maken!
 • Gastouder
 • Locatie
 • Opleiding
 • Eigenschappen
 • EHBO aan kinderen
 • Leeftijdscategorie
 • Opvang
 • Ervaring
 • Sabrina van Rosmalen (25 jaar)
 • Hendrik-Ido-Ambacht, Witte de Withstraat
 • PABO
 • Enthousiast, consequent, vrolijk, geduldig
 • Behaald
 • In overleg
 • Maandag, dinsdag, woensdag & donderdag 7:00-18:00 Tijden zijn bespreekbaar (vrijdag en vakanties in overleg)
 • 4 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt, moeder van 2 kinderen.

 

Opmerkingen (24)

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.