Janneke,

Mijn naam is Janneke Moerman, 36 jaar, en moeder van 5 prachtige dochters, geboren tussen 2001 en 2015. Mijn man Johannes is vrachtwagenchauffeur, en dus vooral onderweg naar… Sinds mijn oudste dochter 2 is, ben ik gastouder, nu al ruim 12 jaar. Gastouderopvang is de ideale manier van kleinschalige opvang, met voor uw kind één vertrouwenspersoon. Voor elk kind aandacht, rust en regelmaat. Een veilige omgeving om zich thuis te voelen en te ontwikkelen. Kinderen stimuleren in hun ontwikkeling vind ik een uitdaging. Samen spelen met vrij spel materiaal, leren met educatief materiaal, buiten spelen in de natuur, het hoort er allemaal bij. Mijn grote hobby is bakken. Regelmatig bak ik met de kinderen koekjes; proeven en wat koekjes voor thuis, dat is toch genieten ?

We leven met christelijke normen en waarden, dat tot uiting komt in het hebben van respect voor elkaar. Iedereen is anders en iedereen is waardevol. We zijn gewend om met de middagmaaltijd een verhaal uit de kinderbijbel te lezen. Kinderen horen over Jezus, de goede Herder.

Neem gerust eens een kijkje op mijn website:  http://gastouderopvangdeblokkentoren.simplesite.com

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht)