Geboortenieuws Wij hebben heel leuk nieuws: onze lieve collega Chantal is bevallen van een prachtige dochter, Sofia. Moeder en dochter maken het goed. Ze is geboren op 2 oktober om 8.45u. Ze woog 2942 gram en is 48 cm. Dit is Sofia, wat een knapperd hè?! Bent u zwanger of ook net bevallen van een […]

Geboortenieuws

Wij hebben heel leuk nieuws: onze lieve collega Chantal is bevallen van een prachtige dochter, Sofia. Moeder en dochter maken het goed. Ze is geboren op 2 oktober om 8.45u. Ze woog 2942 gram en is 48 cm.

Baby Sofia

Dit is Sofia, wat een knapperd hè?!

Bent u zwanger of ook net bevallen van een kindje? Dan komt er een moment waarop u moet gaan nadenken over de opvang voor als u straks toch weer aan het werk moet. Voelt u zich fijn bij kleinschalige en huiselijke gastouderopvang? Uit onderzoek is gebleken dat gastouderopvang voor baby’s de meest wenselijke opvang is. Het welbevinden van baby’s en jonge kinderen is beter omdat er minder stress is en de gastouder reageert sensitiever. Kijk op onze pagina Hoera een baby. Is uw interesse gewekt, dan kunt u zich hier inschrijven voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Leuke babyweetjes:

– Een baby die jonger is dan 4 maanden kan geen zout proeven.
– Iedere 3 seconden wordt er ergens op de wereld een baby geboren.
– Tot de leeftijd van ongeveer 7 maanden kan een baby ademhalen en slikken tegelijk.
– Baby’s die in mei geboren worden zijn gemiddeld 200 gram zwaarder dan baby’s die in andere maanden geboren worden.
– 24 september is de meest voorkomende geboortedatum.
– Pasgeboren baby’s zien de wereld om zich heen in zwart, wit en grijs, pas na een maand kunnen ze de eerste kleuren waarnemen. Na een jaar zien ze de wereld pas zoals wij dat zien.
– De oudste moeder was 70 toen zij van haar eerste kind beviel. De jongste moeder was 5 jaar oud.
– Beroemde prematuurbaby’s zijn: Albert Einstein, Stevie Wonder, Picasso, Napoleon, Mark Twain, Isaac Newton, Winston Churchill.
– Baby’s worden geboren met een zweminstinct en kunnen onder water hun adem inhouden.
– Maar 4% van de zwangeren bevalt op de uitgerekende datum.

 

 

Loading comments...