Gastouderopvang toch volledig geopend! Gastouderopvang toch volledig geopend! Op de site van Stichting Nysa is het volgende te lezen: In tegenstelling tot eerdere berichten is de gastouderopvang open voor ieder kind van 0-12 jaar. Ook de voor- en naschoolse opvang kan op normale wijze plaatsvinden bij de gastouder. Ouders worden niet langer opgeroepen om de kinderen van […]

Gastouderopvang toch volledig geopend!

Gastouderopvang toch volledig geopend! Op de site van Stichting Nysa is het volgende te lezen: In tegenstelling tot eerdere berichten is de gastouderopvang open voor ieder kind van 0-12 jaar.

Ook de voor- en naschoolse opvang kan op normale wijze plaatsvinden bij de gastouder.

Ouders worden niet langer opgeroepen om de kinderen van 4-12 jaar in de huiselijke bubbel te laten of om deze kinderen alleen te brengen als één van hen een cruciaal beroep heeft of als het om een kwetsbaar kind gaat.

Deze regel wordt losgelaten daar de compensatieregeling alleen betrekking heeft op de reguliere BSO-opvang (conform max. uurtarief KOT voor de BSO-opvang).

Wij blijven het belang van het in acht nemen van de huidige hygiënemaatregelen omtrent Corona benadrukken en draag zorg voldoende ventilatie. Ventilatie is echt key in de bestrijding tegen Corona. Klik hier voor de meest actuele beslisboom.

Klik hier voor meer informatie over het Coronabeleid en de Kinderopvang.

Bron: Stichting Nysa