Ik ben Samantha en ik ben de trotse gastouder achter De Wollepluis-konijntjes. Ik bied kleinschalige en knusse opvang waar veiligheid en vertrouwen de basis vormen voor een liefdevolle opvang. Ik maak daarbij gebruik van elementen uit het natuurlijk ouderschap. We zijn veel buiten in de tuin en spelen daar met onze “natuurlijke” zandbak, laten we […]

Ik ben Samantha en ik ben de trotse gastouder achter De Wollepluis-konijntjes. Ik bied kleinschalige en knusse opvang waar veiligheid en vertrouwen de basis vormen voor een liefdevolle opvang. Ik maak daarbij gebruik van elementen uit het natuurlijk ouderschap. We zijn veel buiten in de tuin en spelen daar met onze “natuurlijke” zandbak, laten we water stromen in de waterbaan, knuffelen we met de konijntjes en doen geregeld gezellige uitstapjes. Er wordt heerlijk vrij gespeeld met divers speelgoed, geknutseld, gezongen, gedanst en nog veel meer!

Komt uw kleine schobbejak ook bij ons op avontuur?