Beste ouder, Ik ben Samantha Bennis. Ik ben 20 jaar oud en sinds September 2021 werk ik als gastouder in Hardinxveld-Giessendam. Voordat ik gastouder wilde worden heb ik de Helpende Zorg en Welzijn opleiding gedaan. Tijdens deze studie heb ik stagegelopen op een peutergroep en bij de BSO. Hierna heb ik bijna 2 jaar gewerkt […]

Beste ouder,

Ik ben Samantha Bennis. Ik ben 20 jaar oud en sinds September 2021 werk ik als gastouder in Hardinxveld-Giessendam.

Voordat ik gastouder wilde worden heb ik de Helpende Zorg en Welzijn opleiding gedaan. Tijdens deze studie heb ik stagegelopen op een peutergroep en bij de BSO. Hierna heb ik bijna 2 jaar gewerkt op dezelfde peutergroep en BSO. Ik heb hier veel leuke dingen mogen leren!
Tijdens deze studie heb ik de VVE-cursus gevolgd en hiervoor mijn diploma gehaald.

Bij mij thuis zijn al 3 speelmaatjes die niet kunnen wachten om samen te spelen! Dit zijn mijn hondje Buddy, en mijn 2 katten Nala en Simba. Buddy en Simba houden heel erg van knuffelen! Nala is best een beetje eigenwijs 🙂 en doet lekker haar eigen ding.

Ik heb de keuze gemaakt om gastouder te worden omdat ik het fijn vind om met kleine groepen kinderen te werken zodat je echt de tijd kan nemen om iedereen te leren kennen en om echt alle aandacht voor de kinderen te hebben.

Ik vind het belangrijk dat kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn. Ik hou ervan om lekker naar buiten te gaan, lekker naar de speeltuin of naar de kinderboerderij. Binnen hou ik erg van bakken, knutselen en tekenen maar even rustig op de bank een boekje lezen is natuurlijk ook heel gezellig. Daarnaast probeer ik de kinderen zoveel mogelijk te stimuleren om dingen zelf te doen, eerst zelf proberen en daarna ben ik er uiteraard om te helpen waar nodig.

Mijn werkdagen zullen van maandag tot en met vrijdag zijn.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten.