Mijn naam is Tamara van Ham-Kaya en ik heb ervoor gekozen om een dagopvang aan huis te gaan openen onder de naam Gastouder Love4kiddos.

Na een carrière als politieagente en accountmanager heb ik besloten om een opleiding HBO professionele jeugdzorg te gaan doen en mijn leven een andere draai te gaan geven. Mijn hart gaat uit naar het begeleiden van kinderen en jongeren en daarom wilde ik nu echt mijn passie gaan volgen 😀. Graag wil ik je dan ook voorstellen aan Gastouder Love4kiddos: Een leuke, gezellige plek in een kleinschalige en huiselijke sfeer voor de kleine kiddos. Centraal zal staan ‘lekker kind zijn’ maar uiteraard zullen we ook voornamelijk bezig zijn met de ontwikkelingen van de kiddos in alle fases die ze zullen doorlopen (baby en peuter periode).

Baby’s (0-2 jaar)
Voor de allerkleinste creëer ik veel rust en probeer ik zoveel mogelijk aan te sluiten bij het ritme van thuis. Ook is er genoeg ruimte voor de kleintjes om lekker te kunnen bewegen, rollen, tijgeren, te leren kruipen en te leren lopen.

Peuters (2-4 jaar)
Kinderen leren snel en vooral van en met elkaar. De peuters zal ik spelenderwijs en stap voor stap laten groeien naar hun basisschool periode en de overgang van opvang zo vloeiend mogelijk in elkaar over laten lopen. Dit zal ik doen door hun ontwikkeling te stimuleren door middel van spel, muziek, taal, zelfredzaamheid, samen delen, creativiteit en samen spelen. Maar er zal ook veel tijd besteed worden aan lekker buiten spelen, uitstapjes naar de speeltuin, kinderboerderij afgewisseld door heerlijke rustmomentjes. Op school moeten de kinderen immers al hard genoeg werken, dus zolang we nog lekker die momentjes kunnen pakken waarin het kind kind mag zijn zullen we dat ook zeker doen 😀!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht)