Beste ouders/ verzorgers Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Esther Kraamer 35 jaar en woon in Zwijndrecht. Eind 2015 ben ik begonnen als gastouder, hiervoor werkte ik als pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf. De liefde voor kleine kinderen is altijd al geweest. Diverse oppas adresjes die ik heb gehad. En nu bijna 6 […]

Beste ouders/ verzorgers

Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Esther Kraamer 35 jaar en woon in Zwijndrecht. Eind 2015 ben ik begonnen als gastouder, hiervoor werkte ik als pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf. De liefde voor kleine kinderen is altijd al geweest. Diverse oppas adresjes die ik heb gehad. En nu bijna 6 jaar verder werk ik, met heel veel plezier, als gastouder. Elke dag is weer anders en dat maakt de dagen afwisselend. Hier geniet ik zo van.

Zelf werk ik niet met grote thema’s, ik laat kinderen zelf ontwikkelen door veel dingen zelf te laten doen.

Uiteraard help ik waar nodig. Per leeftijd kijk ik welke behoefte de kinderen nodig hebben.

In 2020 ben ik gaan samen wonen met mijn vriend en hebben een nieuw huis gekocht. Het vorige huis was een appartement met redelijke ruimte. Nu bijna een jaar in dit nieuwe huis en daar ben ik zo blij mee. Zoveel ruimte, mooie tuin en heel veel speeltuintjes in de buurt dus genoeg om energie kwijt te raken.

Ik hoop hier nog lang te mogen genieten van dit huis met de lieve kinderen die met veel plezier komen spelen.

Groetjes

Esther

 

Gastouder Esther in Zwijndrecht