Gastouder Esther in Tilburg – Koolhoven Hoi allemaal! Ik ben Esther, moeder van 3 inmiddels al grote knullen en sinds 7 jaar gastouder. Ik heb ontwikkelingspsychologie gestudeerd en ik heb een pedagogische achtergrond. Ik vind het heerlijk om de hele dag kinderen om me heen te hebben, van klein tot groot! Ik ben een actieve, […]

Gastouder Esther in Tilburg – Koolhoven

Hoi allemaal!

Ik ben Esther, moeder van 3 inmiddels al grote knullen en sinds 7 jaar gastouder. Ik heb ontwikkelingspsychologie gestudeerd en ik heb een pedagogische achtergrond. Ik vind het heerlijk om de hele dag kinderen om me heen te hebben, van klein tot groot! Ik ben een actieve, ondernemende gastouder die graag naar buiten gaat met de kinderen, graag creatief bezig is en vind het het allerbelangrijkst dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen bij mij. Dan kunnen kinderen zich namelijk het best ontwikkelen. Binnen mijn opvang staat het individueel volgen van de kinderen centraal. Elk kind is uniek, ontwikkelt zich op een eigen manier en heeft andere interesses. 

Bent u nieuwsgierig geworden, voelt u zich dan welkom om geheel vrijblijvend een keer kennis te komen maken!

 

Wandelen
Wandelen
Esther
Esther
hamertje tik
hamertje tik
kleien
kleien
kleuren
kleuren
speelplek
speelplek
spelen met de trein
spelen met de trein
spelen met water
spelen met water
wandelen 2
Herfstwandeling

Opmerkingen (25)

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.