Beste ouders, Ik ben Aisia, 46 jaar en ik ben moeder van 6 kinderen. Dus ik heb ervaring genoeg. Ik woon in Dordrecht in een nieuwbouwwijk in Krispijn. Ik werk al ruim 15 jaar als gastouder en heb dus veel ervaring in de opvang van kinderen. Ik werk nog altijd met heel veel plezier in […]

Beste ouders,

Ik ben Aisia, 46 jaar en ik ben moeder van 6 kinderen. Dus ik heb ervaring genoeg. Ik woon in Dordrecht in een nieuwbouwwijk in Krispijn. Ik werk al ruim 15 jaar als gastouder en heb dus veel ervaring in de opvang van kinderen. Ik werk nog altijd met heel veel plezier in de gastouderopvang. Ik ben super flexibel, enthousiast, zorgzaam en liefdevol. Ook voor ouders die flexibele diensten hebben, ben ik beschikbaar. Het is voor mij ook geen enkel probleem als de kinderen ‘s avonds mee-eten. Werken met kinderen is altijd mijn droom geweest. Ik kijk er dan ook naar uit om uw kind(eren) op te vangen!