Mijn naam is Ellen van Thull Ik heb goede ervaringen met gastouderbureau Diana. Wij hadden een wat ingewikkelde vraag m.b.t. de dagen waarvoor we een gastouder zochten voor onze dochter. Diana is gaan zoeken en heeft een oplossing gevonden. We hebben 2 leuke gastouders waar onze dochter graag naar toe gaat en waar wij haar […]

Mijn naam is Ellen van Thull

Ik heb goede ervaringen met gastouderbureau Diana. Wij hadden een wat ingewikkelde vraag m.b.t. de dagen waarvoor we een gastouder zochten voor onze dochter. Diana is gaan zoeken en heeft een oplossing gevonden. We hebben 2 leuke gastouders waar onze dochter graag naar toe gaat en waar wij haar met vertrouwen achterlaten.

Wanneer je vragen hebt wordt je snel en vriendelijk te woord gestaan, mocht je vragen hebben over de administratieve zaken rondom de opvang dat wordt je geholpen waar mogelijk.

Doordat ik in de oudercommissie zit merk ik dat het gastouderbureau openstaat voor nieuwe ideeën en hier iets mee doet. Ook wordt gekeken waar de (gast)ouders behoefte aan hebben binnen de organisatie. Wat ik prettig vind is dat de inspectie van de GGD serieus wordt genomen maar dat het gastouderbureau zelf ook regelmatig gaat kijken bij de gastouders en ziet hoe de opvang gaat.

Al met al een prettig gastouderbureau dat staat voor kwalitatief goede zorg voor de kindjes.

Groetjes,

Ellen van Thull

Loading comments...