Gastouder Charythe

Beste ouders,

Mijn naam is Charythe en ik ben 40 jaar oud. Ik werk sinds mijn 18de met kinderen. Ervaringen heb ik opgedaan in de kinderopvang als groepsleidster van kinderen in de leeftijd 0 t/m 12 jaar. Ik ben in het bezit van een SPW3 diploma!

Sinds 2000 werk ik met veel plezier als gastouder en vang kinderen in de leeftijd 0 t/m 12 jaar bij mij thuis op. Bij mij mogen de kinderen vrij spelen, wel doen we dagelijks allerlei gezamenlijke activiteiten. Natuurlijk zijn we vaak ook buiten te vinden (Speeltuin, kinderboerderij, of winkels). Bent u opzoekt naar een gastouder met ervaring, actief, zorgzaam, meedenkend en goed kunnen omgaan met alle kinderen? Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

tel: 06-14442285

of mail me charythe@hotmail.com

Loading comments...