Dan weet je het ineens… je wordt gastouder! ‘Gizel staat voor de klas en vindt het enorm leuk om met kinderen te werken. Ze heeft de laatste tijd alleen wel gemerkt dat ze het ook wel heel leuk zou vinden om met kleinere groepen kinderen te werken. Ook het werken vanuit huis, sinds ze onlangs […]

Dan weet je het ineens… je wordt gastouder!

‘Gizel staat voor de klas en vindt het enorm leuk om met kinderen te werken. Ze heeft de laatste tijd alleen wel gemerkt dat ze het ook wel heel leuk zou vinden om met kleinere groepen kinderen te werken. Ook het werken vanuit huis, sinds ze onlangs moeder is geworden, spreekt haar aan. Ze meldt zich meteen aan bij Gastouderbureau BAZZ & Diana’. 

‘Ria werkt al meer dan 15 jaar in de kraamzorg. Ze heeft dit altijd met heel veel plezier gedaan maar merkt dat ze het afscheid van het gezin en de baby’s toch wel heel jammer vindt. Ze zou voor langere tijd iets willen betekenen voor de ouders en de pasgeboren baby’s. Haar schoonzus werkt al jaren in de Gastouderopvang en Ria is ervan overtuigd dat dit ook iets voor haar kan zijn. Ze besluit de stoute schoenen aan te trekken en meldt zich aan voor een adviesgesprek bij het Gastouderbureau’. 

Dan weet je het ineens… je wordt gastouder! De vraag naar gastouders is nog nooit zo hoog geweest als nu. Zie je de blije gezichtjes al voor je als jij de deur opendoet om jouw gastkindjes te verwelkomen?

Lees hier de tien redenen om nu gastouder te worden.

Heb je er al wel eens aan gedacht om gastouder te worden, maar vind je het lastig omdat je niet helemaal weet waar je moet beginnen en waar je aan moet voldoen? Speciaal voor jou hebben wij het E-book de Gastouderformule ontwikkeld. Geheel gratis!

De misvattingen op een rij!

  • Als je als gastouder gaat werken dan moet jij je hele woning verbouwen;
  • Je bent een oppasser;
  • Je hebt weinig inkomsten;
  • Ik heb niet de juiste opleiding dus ik kan geen gastouder worden? Veel diploma’s komen in aanmerking en anders kunnen jij de verkorte gastouderopleiding volgen;
  • Je moet alles alleen doen.

Daarom hebben wij de Gastouderformule geschreven. Dit E-book is bijzonder omdat we alle vragen die in de loop der jaren dóór gastouders zijn gesteld nu vóór gastouders op papier zijn gezet. Omdat wij zelf ook jarenlang als gastouder hebben gewerkt en meer dan 10 jaar ervaringen hebben als o.a. bemiddelingsmedewerkers hebben wij een volledig e-book kunnen ontwikkelen die alle ins en outs over het gastouderschap prijsgeeft.

Krijg met dit gratis E-book antwoorden op:

•Word ik Nanny of gastouder?
• Welke diploma-eisen zijn er?
• Aan welke eisen moet mijn huis voldoen?
• Volg het stappenplan: hoe word ik gastouder?
• Wat ga ik verdienen?
• Wat is het verschil tussen freelancer of zelfstandig gastouder (ZZP)?

Na het lezen van het E-Book weet je het ineens… je wordt gastouder!

Volg jij ons al op Instagram of  Facebook?

Afbeelding:Image by Freepik