Dag van de Pedagogisch Professional 2023… Jullie zijn toppers! Lieve gastouders, wat zijn we ontzettend blij met jullie. Wat een toppers zijn jullie en wat zijn jullie onmisbaar in onze maatschappij. Want zonder goede en waardevolle kinderopvang kunnen ouders hun werk en/of studie niet combineren. Jullie hebben net een mail ontvangen met een leuke uitnodiging. […]

Dag van de Pedagogisch Professional 2023… Jullie zijn toppers!

Lieve gastouders, wat zijn we ontzettend blij met jullie. Wat een toppers zijn jullie en wat zijn jullie onmisbaar in onze maatschappij. Want zonder goede en waardevolle kinderopvang kunnen ouders hun werk en/of studie niet combineren.

Jullie hebben net een mail ontvangen met een leuke uitnodiging. Open deze snel;)

Kinderopvangtotaal zet jullie op deze feestelijke dag ook in het zonnetje. Wat dat precies inhoudt? Lees dan snel verder….

Het is zover: vandaag is het de Dag van de Pedagogisch Medewerker 2023. En die dag laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Want het is dé dag om even stil te staan bij jou als Pedagogisch Professional. Bij hoe waardevol je bent. Hoe belangrijk het werk is dat je doet. Hoeveel je betekent voor alle kindjes en hun ouders. En hoe onmisbaar je bent. Om dat extra duidelijk te maken, hebben we, met hulp van een aantal lieve en leuke mensen, een videoboodschap voor jullie gemaakt. Die kun je hierboven bekijken. En dat is niet het enige: we hebben ook een toffe winactie!

Op de Dag van de Pedagogisch Medewerker draait alles om jullie! Om onze waardering te tonen, nodigen we jullie uit om deel te nemen aan onze winactie. Dit is ons speciale eerbetoon aan de pedagogisch medewerkers die dag in dag uit een positieve impact hebben op het leven van kinderen en hun gezinnen. Wil je meedoen en kans maken op bijvoorbeeld een Bijenkorfbon, Ritualspakket, Dopper of congreskaart? Klik dan snel hier >>

Bron: Kinderopvangtotaal.nl; Afbeelding: