Dag van de Leidster 2022 Dag van de Leidster 2022. Eens per jaar wordt de waardering voor alle medewerkers in de kinderopvang vormgegeven met de Dag van de Leidster. Een soort van moeder- en vaderdag voor deze surrogaat-ouders. De Dag van de Leidster valt ieder jaar op de derde donderdag in september. Op deze dag […]

Dag van de Leidster 2022

Dag van de Leidster 2022. Eens per jaar wordt de waardering voor alle medewerkers in de kinderopvang vormgegeven met de Dag van de Leidster. Een soort van moeder- en vaderdag voor deze surrogaat-ouders. De Dag van de Leidster valt ieder jaar op de derde donderdag in september. Op deze dag zetten we onze gastouders in het zonnetje voor al het zichtbare en onzichtbare werk dat zij het afgelopen jaar weer hebben verzet. Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat we ondanks de roerige tijden (Corona, personeelstekort) toch zoveel veerkrachtige, flexibele, liefdevolle en zorgzame gastouders voor ons werkzaam zijn. Speciaal voor onze gastouders hebben we nog een leuk gedicht geschreven:

Beste gastouder,
Vandaag word jij in het zonnetje gezet
Want lieve gastouder jij bent degene die op onze gastkinderen let
Op de verschillende dagen van de week
Ben jij de persoon die naar onze kinderen omkeek
Je vangt ze met alle liefde en aandacht op
Ook de ouders vinden dit enorm top!
Je omringt de kinderen met liefde, aandacht en zorg
Sta jij voor goede en kwalitatieve opvang borg
Mogen jouw gastkinderen heel veel van jou leren
Weet dat we dit als Gastouderbureau erg waarderen
Lieve gastouder dank-je-wel
Weet dat ik jou erg op prijs stel!

Vandaag zal jouw bemiddelingsmedewerker persoonlijk bij je langskomen met een leuk presentje om je te bedanken voor jouw inzet in het afgelopen jaar. Lieve gastouders, jullie zijn toppers!

Lees hier: ‘Dan weet je het ineens… Dan word je gastouder’

Dag van de Leidster 2022.

Bron: dag-van-de-leidster-.nl; Afbeelding:Image by denamorado on Freepik