Bak ze bruin voor KiKa Bak ze bruin voor KiKa. Wie bakt de mooiste, leukste, origineelste cupcakejes? KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) roept bso’s, kinderdagverblijven en gastouders op om weer samen met de kinderen te bakken tijdens de jaarlijkse ‘Bakken voor KiKa’-maand in maart. Vraag een bakpakket aan, maak samen de mooiste baksels en verkoop deze […]

Bak ze bruin voor KiKa

Bak ze bruin voor KiKa. Wie bakt de mooiste, leukste, origineelste cupcakejes? KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) roept bso’s, kinderdagverblijven en gastouders op om weer samen met de kinderen te bakken tijdens de jaarlijkse ‘Bakken voor KiKa’-maand in maart. Vraag een bakpakket aan, maak samen de mooiste baksels en verkoop deze om onderzoek naar ernstig zieke kinderen te ondersteunen.

Vijfde editie

Het is de vijfde keer dat KiKa deze bakmaand organiseert, om zo op een ludieke manier kinderen actief een rol te geven om andere kinderen die ernstig ziek zijn te helpen. Het idee is simpel: de stichting stelt dankzij sponsoren gratis bakpakketten beschikbaar voor de kinderopvang. Kinderen kunnen daarmee aan de slag en allerlei mooie (én lekkere) baksels te maken, die zij verkopen aan ouders/verzorgers, opa’s, oma’s, buren et cetera. De opbrengst is voor KiKa.

Bakpakket

De inhoud van het pakket bestaat uit:

Om te bakken

-Cupcake mix

-Confetti om te versieren

-Cupcake vormpjes

Om te knutselen

-2 kartonnen borden

-2 kartonnen bekertjes

-Funtastic stiften van edding

Het pakket is gratis, als gastouder betaal je alleen 6,95 euro voor de verzendkosten. Daarnaast is er ook een activiteitenpakket te downloaden op de website van KiKa, om zelf geknutselde etagères of doosjes met bijpassende labels te maken van de knutselproducten in het bakpakket.

Fotowedstrijd

Say CHEESE!

Deel jouw leukste, liefste, grappigste, origineelste bakfoto met ons en maak kans op een fantastisch XL-bakpakket!
Stuur jouw foto naar bakkenvoorkika@kika.nl onder vermelding van ”Bakwedstrijd” en zie jouw creaties terug op onze ‘Wall of Fame’! Maandag 3 april maken zij de winnaar bekend. Voor gastouders is het van belang dat ze hier wel de privacyregels hanteren zoals met de ouder(s) is afgesproken.

Aanmelden

Kinderopvangorganisaties en gastouders kunnen dit het bakpakket aanvragen voor de start van de actie in maart 2023. Klik hier om je aan te melden >>

Lieve gastouders, bak ze bruin voor KiKa:)

Bron: Kinderopvangtotaal.nl; bakkenvoorkika.nl; Afbeelding:Image by Freepik