Apps voor vraag- en gastouders. Inmiddels zijn apps niet meer weg te denken, hoe konden we ooit zonder?! Ook voor vraag- en gastouders zijn er interessante apps ontwikkeld. We delen ze graag met jullie! Kinderopvangtoeslag De kinderopvangtoeslag-app van boink. Een app met eenvoudige uitleg over kinderopvangtoeslag, een handleiding hoe je kinderopvangtoeslag kunt aanvragen en hoe […]

Apps voor vraag- en gastouders.

Inmiddels zijn apps niet meer weg te denken, hoe konden we ooit zonder?!
Ook voor vraag- en gastouders zijn er interessante apps ontwikkeld. We delen ze graag met jullie!

Kinderopvangtoeslag

De kinderopvangtoeslag-app van boink. Een app met eenvoudige uitleg over kinderopvangtoeslag, een handleiding hoe je kinderopvangtoeslag kunt aanvragen en hoe je een verandering in je situatie, die gevolgen heeft voor je kinderopvangtoeslag, middels een wijziging kunt doorgeven aan Toeslagen. De kinderopvangtoeslag-app voor android en apple kun je hier downloaden.

Wij schreven eerder al over de kinderopvangtoeslag-app van de belastingdienst. Dat nieuwsitem vind je hier. De bijbehorende app voor android kun je hier dowloaden. Voor apple vind je hem hier.

Meldcode kindermishandeling

De meldcode-app. Hierin vind je alle stappen bij de verschillende onderdelen van de meldcode kindermishandeling. De meldcode app vind je hier voor apple en hier voor android.

Er is nog een tweede app over de meldcode kindermishandeling van de rijksoverheid. Hierin vind je alle stappen en afwegingskaders. Deze meldcode app vind je hier voor apple en hier voor android.

EHBO

De EHBO-app van het rode kruis. In deze app vind je snel alle informatie om je EHBO-kennis te ondersteunen. De EHBO-app vind je hier voor apple en hier voor android.

Infectieziekten

De Kiddi-app van het RIVM. In deze app vind je snel alle informatie over infectieziekten en hoe te handelen. De Kiddi-app vind je hier voor apple en hier voor android.

Zet vooral deze apps op je telefoon. Als je inspectie van de GGD krijgt is het altijd goed om te laten zien dat je voorbereid bent en deze apps onder de duim hebt. Zo kun je altijd bewijzen dat je de informatie paraat hebt.

Ken jij nog meer leuke of interessante apps voor vraag- en of gastouders? Laat het ons weten, dan kunnen wij ze weer delen.

Afbeelding: Childhood psd created by freepik – www.freepik.com